Tack

Nu är vi där, sista inlägget på vår blogg, som ett sista kapitel av en spännande roman. Vår resa har varit helt otrolig! En upplevelse till max med både sorg och glädje. Alla människor vi mött med en glöd i sina ögon. Slumområdet med sådana kontraster att man inte vet om man ska skratta eller gråta. Denna resa kommer vi att minnas för livet, det kan vi båda garantera och vi hoppas att ni som följt oss tar till er av vår resa. Tack för er läsning! Kom ihåg, nästa gång du beklagar dig över dina vardagsproblem, tänk till en extra gång och var glad över det du har. Det finns människor som har det betydligt värre.

 

Först och främst vill vi tacka Annika, utan dig hade vårt projektarbete inte blivit möjligt! Du ska veta att du är extraordinär och vi beundrar dig och ditt arbete. Vi lyckönskar dig och hoppas att vi bidrog när vi var i Bangkok.

Ett stort tack till våra sponsorer; Vaccinationscentrum, Trigga, Zonta och Finnair! Ni trodde på oss och vårt projektarbete, och det är vi ödmjukt tacksamma för.

Ännu ett stort tack till Moa, Familjen Small, Team Sportia, Josse, Anonym, Familjen Gustafsson och Elin som gav gåvor eller donationer! Ni ska veta att era gåvor gavs till de som verkligen behövde dem. Vi vill även tacka er som köpte galgset, ni bidrog till en inkomst till dem och vi hoppas ni uppskattar era fina galgar varje gång ni öppnar garderoben.

Vi vill också tacka Sundbergska stiftelsen för stipendiet vi fick.

Ett tack till 24Corren, Östgöta Correspondenten och P4 som spred vidare vårt projektarbete.

 

Ett stort tack till vår mentor, Johanna, som guidat och hjälpt oss genom allt skolarbete med projektarbetet.

Till sist ett stort tack till våra familjer. Ni har stöttat och väglett oss hela vägen, tack.

 

Så om du någon gång besöker Thailand, glöm stränder, billig shopping och ananas för en stund och se bortom turisternas gator. Åk till ett slumområde för en dag, även om taxichauffören tittar konstigt på dig och undrar om du verkligen känner till området.  Upplev verkligheten och kontrasterna, för det är en stor skillnad i att uppleva än att se på bilder och TV.  Kanske du också får frågan om varför du är så lång och vit, och får förklara att det inte beror på att du dricker mycket mjölk…


Kommentarer
Postat av: annika

Hej tjejer, ni gjorde ett fantastiskt bra jobb på den korta tid ni var här. Jag har saknat er och det är det fler som har gjort. Ni satt inte och väntade på att jag skulle ge er arbetsuppgifter utan satte igång att göra det ni tyckte behövdes...och så måste det vara eftersom jag inte kan vara handledare på heltid. Framför allt var ni nyfikna och positiva...det kommer man långt med. Kram till er och lycka till i framtiden/Annika, Bangkok

2013-01-09 @ 05:48:25
URL: http://www.50ibkk.blogspot.com
Postat av: doris christenson

Kul att få ha varit med på er resa! Gissar (med säkerhet) att den resan aldrig tar slut. Vi bär våra erfarenheter med oss!

2013-02-21 @ 10:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0